CONTACT

Heb je een vraag of een opmerking? 

Of wil je graag een dagje meedraaien?

Bel ons of stuur een berichtje.

 

Koozie dagbesteding

Verdistraat 79 5343 VC Oss

073 2080042

KVK-nummer: 83039775

info@kooziedagbesteding.nl

   Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9:00-16:00

Dinsdag gesloten.

Weekend & feestdagen gesloten.

Wij hanteren een sluitingsrooster.

  Klachtenprocedure

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen

  Vacature

Op dit moment staan er geen vacatures open.

Voor een open sollicitatie stuur deze naar info@kooziedagbesteding.nl