DE DAGBESTEDING

KOOZIE dagbesteding is gevestigd in KINDCENTRUM STERREBOS te Oss. KOOZIE is een dagbesteding waar mensen met een beperking talenten binnen het onderwijs kunnen ontdekken, ontwikkelen en behouden! De samenwerking met KINDCENTRUM STERREBOS maakt het mogelijk dat we de meest unieke dagbesteding zijn binnen het onderwijs van Oss en omgeving.

Karin Kragting & Mirelle van Mook zijn de oprichters van KOOZIE dagbesteding.” Onze Visie is dat onze doelgroep, een plek krijgt in de maatschappij!” De gezamenlijke missie van KOOZIE en KINDCENTRUM STERREBOS; “Mensen met een beperking & kinderen ontmoeten & leren van elkaar!”  

KOOZIE is de dagbesteding waar deelnemers en kinderen elkaar ontmoeten. We zijn gevestigd IN de school. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen in ons activiteiten aanbod. KOOZIE maakt deel uit van het team leerkrachten en ondersteuners. We helpen IN en BUITEN de klas. De hulpjuf-,meester mag in de klas de kinderen helpen bij diverse activiteiten. Buiten de klas werken we samen voor het team van STERREBOS en voor de PEUTERSPEELZAAL. We snijden iedere dag het fruit en ook is het mogelijk om bij de peuters op de groep te helpen. Schoolwerk waar wij ons mee nuttig maken zijn, sommen na kijken, surveilleren, kopiëren, lamineren, knip/plakwerk etc. Keukenwerkzaamheden zijn onze dagelijkse taken maar ook cateringwerkzaamheden komen voorbij. Wij verzorgen voor vergaderingen en teamdagen vers belegde luxe broodjes en verse soepen.  Koozie is dus actief met de meest uiteenlopende taken, daar waar de leerkrachten niet aan toe komen. Zo zijn wij super nuttig in ons werk en de helpende handjes van het team. De toegevoegde waarde is dat de leerkracht meer tijd heeft voor de leerlingen. De wensen en talenten van de hulpjuf,-meester staan bij Karin en Mirelle centraal. Professionele begeleiding is altijd aanwezig ter ondersteuning. KOOZIE deelnemers dragen met trots de functienaam HULPJUF of  HULPMEESTER!  

KOOZIE  & KINDCENTRUM STERREBOS hebben de volgende kernwaardes:

PLEZIER-VERTROUWEN-RUST & NIEUWGIERIGHEID

                                        

 

SAMENWERKEN IS ONZE KRACHT

Kindcentrum Sterrebos